Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Sabtu, Julai 23

selamat hari jadi encik abang..!!!


allah selamatkan kamu...
allah selamatkan kamu...
allah selamatkan encik abang(tak boleh gtau nama)..
allah selamatkan kamu.....

haa...cepat tiup lilin tu sampai padam..cepat tiiiuuppp!!!!!

haaa...hari ni 23 julai 2011..
merupakan ulang tahun kelahiran salah seorang encik abang cik chubby yang hebat...huhuhu...tak wish pun kat dia...sebab dia dah gerak g ofis..ada tugas nk kena settle..just wish dalm fb jer..jadik la kan...tak ada party or mjlis apa2....potong2 kek pon tak ada...tukar2 hadiah pun tak ada...pendek kata...semua yang slalu orang raikan masa hari lahir seseorang..langsung tak ada...sebab family cik chubby tak di ajar dari kecil mende2 camtu...sebab tu kalau hari jadi sesiapa saja kat umah ni...suma relax2 jer....n alhamdulillah...cik chubby,sis ,n abang2 cukup selesa dengan situasi camni...daripada dirai dengan kek,majlis,hadiah n bagai..cukuplah sekadar titipan doa untuk sebuah kehidupan yang diberkati olehNya.

ok2..x mo bebel panjang..cik chuby nk wish kat encik abang cik chubby...
selamat ulang tahun yang ke-_____(x leh gatau jgak..rahsia kerajaan)
semoga panjang umur n murah rezeki..diberkati hidup dunia akhirat..bahagia dengan kehidupan sepanjang masa,dipercepatkan jodoh dengan wanita yang solehah,diterima segala amalam di dunia dan dilimpahkan nikmat yang baik-baik dariNya.  
AMIN!

P/S: walaupun encik abang cik chubby tak tahu ucapan ni...tapi cik chubby harap Allah mendengar ucapan ini dan menerima doa cik chubby...amin.

4 ulasan:

Kaki Wayang berkata...

Terjahan berlaku disitew..thank datang yerrr

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-ben-ashaari-cari_23.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

tq...

Diana @ bilakukatacinta berkata...

salam dear..thanks atas terjahan ke blog sis..nt i follow u k? skang tak boleh..di blocked...heheh

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

wslam..thanks dear...orait...