Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Sabtu, Julai 30

akhirnya....!!!

hampir sepurnama cik chubby menunggu..akhirnya berjaya...hahahha....pejam celik..pejam celik...kdang2 tu bijik mata ni berpinaq punya dok renung..x dak apa perubahan pon....sehinggalah hari selasa minggu lepas...streamyx ni tiba2 break down tanpa sebab...tak ada sebab lain la tu selain daripada nak kena lempang dengan tangan cik chubby yang bolat nih....nasib baik ada bang cik chubby yang hebat..dia call n dah ok....ok la sannggaattt!!! 2 hari diam....
 cik chubby nak share smthing...tengok nih...

dah ada hasil..walaupun hanya RM 0.25sen..tetap duit okeyh...boleh beli 2 gula-gula hack + 2 gula-gula sugus warna merah perisa strawery....alhamdulillah..tak sampai 2 bulan pun cik chubby terjun dlm iklan nuffnang ni...pada mulanya suka2 jer....x harap pun ada hasil walpun rm0.10sen...sebab cik chubby pun tahu mcamna benda ni berfngsi...hahhaha...boleh guna untuk psiapan puasa nih..nak beli kuih popia 1...cukup kot..hakhakhak....kpda ssiapa yang baru2...tunggu jer..ada rzeki ada..cik chubby bukan nak sombong ok...DEMI ALLAH..tak..just nak share kseronokkan yang mcam nak lompat2 atas monitor nih...x rugi pon tunggu...okeyh..nak g membebel benda lain plak....
(^_^)

8 ulasan:

meyaa meyoo berkata...

wahhh//
congrate cik chubby..
hehehe

SoLy SoLicious berkata...

sy pun bermula dr 25sen tu juga.. ^______^

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

meyaa meyoo :tq dear..hakhakhak...nnti cik chubby blnja gula2 sugus satu...(^_^)

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

soly : ye..??orng cakap sikit2 lama2 jadik bukit..hekhekhek..insyaallah...

AfiekJibril berkata...

tahniah dah bergerak anda punya nuffnang!!!..saya punya??...belom gerak2 lagi..haha

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

afiek : tq..ala..x pe...nnti gerak la dia....bezanya lambat ngn cepat jer....

SYAFIQAHSALEH berkata...

selamat menabung..lama lama nanti naiklah tue :)

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

syafiqah : tq...mudah2an... (^_^)