Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Selasa, Julai 19

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG




morning...!!!huhuu..pagi2 dah buka blog..apa kes nih...manuskrip yang dah berjam2 open tak tengok pon lagi...hakhakhak....lek lu...cari momentum jap....dan akhirnya...momentum yang dicari dah jumpa....abang ben kembali dengan segmen lagi...hahhaha..terus rasa nak taip kencang-kencang macam kereta F1...
ok.. meh nak cerita latar belakang..latar depan blog ni...

blog ni mula wujud :
-oktober 2010...sebenarnya sebelum ni cik chubby dah ada blog,  tetapi di sebabkan peng'hacker'-peng'hacker' yang sangat baik tu..blog cik chubby terpaksa ditutup...emel,FB cik chubby kena hack...so tak boleh buat apa..tutup n wujudkan blog baru...

kenapa cik chubby buat blog:
-sebab cik chubby tngok member cik chubby tu dok update blog..macam best jer tengok..cik chubby pon buat la satu...rupa2nya best la ada blog ni...rugi cik chubby tak mintak mak cik chubby buatkan sebelum cik chubby lahir lagi..(meqepek dah..)

idola blogger:
-huishh..terang-terang la abang ben..sebab dia kreatif la...pandai tarik minta orang untuk ke blog beliau...tak payah buat entry-entry yang super hot pun...

minat:
-cik chubby sangat suka membaca...tak kisah la buku apa pun..novel,majah,buku motivasi,surat khabar dan yang sewaktu dengannya....ni salah satu sebab kenapa cik chubby buat blog...cik chubby boleh baca cerita orang...

kenapa blog ni kena singgah setiap hari:
-sebab apa ek..sebab boleh menatap coretan-coretan cik chubby...hari-hari di update..dan kbnyakannya tntang aktvti harian cik chubby...tapi buat masa ni blog ni jarang updte..sebab kebizian yang mlnda hidup cik chubby....jemput2lah singgah..kita tambah sillaturrahim kita...tiada sebarang paksaan disini...
(^_^)




4 ulasan:

AMMAR YASIR berkata...

Singgah sini skodeng entri

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

tq sudi singgah.....(^_^)

Mizfantagiro berkata...

jalan-jalan kat sini.. n follow.. kalau sudi singgah la belog sy =)
http://dismybelog.blogspot.com/

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

mizfantagiro : tq sudi jenguk2 blog x seberapa..dah g terjah blog awak....hehhe....
sian enset tu..makan kari dia...