Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Khamis, Julai 21

puas dapat blogwalking...

gambar dari encik google

puas hati sangat3..!!!
akhirnya..cik chubby dapat jugak curik2 masa untuk blogwalking lama-lama....gi terjah blog yang comel macam anak patung barbie...g tinggal komen yang mungkin mnyemakkan ruang komen empunya blog...g usha-usha pic anggun-anggun dan kacak para blogger...pas tu tak lupa cik chubby TERtekan button follow....ramai rupanya blogger yang best2..sempoi2...huhuhuh....cik chubby terjah 123 blog tadi...tq tuan belog MTT sebab tlong listkan url blog2 yang berkenaan....sangat rajinlah kamu ni..gud2!!tq jugak untuk sifu kita sebab buat segmen cegini..tu ada lagi tu...cik chubby nak g terjah lagi...sementara ada masa nie....sebelum ni memang susah nk luang masa camni...hahahha..!!!(gelak jahat ckit..) 

17 ulasan:

bombay berkata...

dtg sini bw..:)

Mizfantagiro berkata...

kite sama-sama terjah yer..heheh =)

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

bombay : sila la..:)

mizfantagiro : yeahh..!!!!terjah ramai..

Bro ahmad berkata...

datang terjah dari blog ben, elok cantik blog, kalau boleh timbang blog biar cepat looding..k

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

tq bro ahmad atas nasihat..cik chubby dak baru lagi..tak reti lagi..anyway..thanx a lot...

MerLe berkata...

hehe.. sama la.. naik juling mata duk berblogwalking...

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

hehehe...x per...mlm ni kita massage mata ye msing2 ye...

AbiL berkata...

hehehe! sama2 la kita berblogwalking. :)

Mrs.Chubby::. berkata...

jenjalan kat sini ek, nice bl0g!~

Mrs. Farhan berkata...

Dtg sini bw. Hheheh


Sy ada tag awak kat sini.

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/aku-dan-baju-kurung-d.html

umie mia berkata...

happy blogwalking ^^ thanks sudi singgah blog umie ^_^

lia AKA milo berkata...

terjah jangan tak terjah..salam perkenalan dari Lia.

adifatah ~ berkata...

time to terjah blog.mjalankan diri disini..

Mr.B[e]ave[R] berkata...

blog-walking kat cni...

~Queen Q~ berkata...

dear, thanks sudi visit my blog :) keep in touch okay :)

cik LOLA berkata...

cik LOLA jalan2 sini..
hehe..
singgah la sini juge ye..
http://kasuttinggiakuh.blogspot.com

Liyana Aziz berkata...

nak tak datang blog yana??? ehehehhe...