Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Selasa, Julai 19

dapat kejutan daripada SITI NURHALIZA!!!


baca tajuk atas tu.....lepas tu cepat-cepatlah frust....
cik chubby mcam tak percaya yang cik chubby dapat jumpa dato' ct..bukan calang-calang orang tu...mau beratur sampai ke jalan besar kalau sapa nak jumpa ngan dia...ok2..cik chubby tak mo bebel panjang-panjang mcam kacang panjang...meh cik chubby story okeyh...
satu hari tu..cik chubby baru habis g satu majlis kat satu lokasi ni....cuaca very hot..so cik chubby bwa langkah kaki ni g booth yang jual minuman...cik chubby pesan ice blended dngn tujuan untuk mnghilangkan dahaga...cik chubby g majlis tu ngn member2 cik chubby...ntah nape..cik chubby ajak dorang g minum...dorang tolak mentah-mentah..bukan mentah2 lagi..pahit,msam suma ada...so..cik chubby ok jer....ngah best hirup ice blended perisa epal...cik chubby dengar bunyi bising2....cik chubby cuba cri arah bunyi tu..tak jumpa..jadi cik chubby buat tak layan la...maybe ada sesuatu yang menrik minat dorang time tu....tup2...dari belakang ada orang panggil nama cik chubby...cik chubby kenal suara tu..suara member cik chubby...cik chubby  pun pusing la...dann.....

SITI NURHALIZA...!!!!

dia tengah senyum kat cik chubby....OMG..!!OMG..!!!prktaan prtama yg muncul kat otak cik chubby masa tngok muka dia adalah."comelnya!"...
agak lama cik chubby terpaku...cik chubby tersedar bila member2 cik chubby cakap "salam la..salam la..."
cik chubby pon termalu sejenak...secara slow2 cik chubby hulur la tangan cik chubby yang menggeletar tak hengat...tapi sekali lagi cik chubby tersedar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
tersedar dari mimpi......
Ya Allah!!!!
cik chubby mimpi rupanyaaa..!!!!!
tak tahu la mcamana siti nurhaliza bole msuk dalam mimpi cik chubby...
jujur cik chubby ckap..
mmng cik chubby fan ct..
tapi tak la terlalu hyper..
fan dari jauh jer...
sngat teruja dan terkilan...
teruja sebab dapat jumpa ct face to face.....
dan terkilan sebab tu mimpi...

huhhuhu..sedar2 jer dah nak siang....kuciwa btol.....
smpai sekarang cik chubby akan tersengih2 kalau tringat mende ni....
amende la cik chubby ni kan...

ok stop berangan smpai sini...
nk smbung wat keje....

p/s:sakit hati pnya entry..kan best klu jmpa betul2....

4 ulasan:

Rohaizam Rosli berkata...

huhu.... kan3... mmg best dpt jumpa ct... Iejam penah sekali jumpa ct... mmg time rs mmg berada di awangan dan tak sedar diri la... hahahhaa....

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

uik...pnah jumpa ct kew....warghh..!!jeles2....ya allah..klu dapat jmpa betol..mau demam kot...

linniey berkata...

penah jumpa siti nurhaliza masa tu dia budak2 lagi....wat persembahan kt majlis kawen sedara dia....penah 1 sek ren ngan dia tp masa tu dia x femes lagi....tp bila dia dh femes mmg x penah bertentang mata pun

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

linniey..wahh..best kan...kawan skolah dia kew ni..huhuhu...