Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Rabu, Julai 20

cemburu mula menular di jiwa cik chubby....


setelah beberapa hari menahan diri..akhirnya hari ini cik chubby tewas...!!!ruang hati cik chubby dah mula bernanah duri cemburu yang agak mengada-ngada....sejak 2,3 hari ni..hari2 cik chubby tengok....ada saja orang yang duduk dekat-dekat ngn 'mereka dan kelaurga mereka'...ada yang siap2 amik gambar lagi..ya allah...dengkinya cik chubby...rasa mcam nak tenyeh2 ja dorang ni....dah la tu...siap pegang-pegang tangan lagi..cik chubby memang tak akan buat punya sebab bukan muhrim...cik chubby ada bukti kenapa cik chubby patut cemburu...tengok ni..
|
|
|
|
|
|
|
V
tengoookkk!!!!
seorang peminat chelsea yang tegar sememangnya perlu cemburu jika ada aksi sebegini...kena pulak peminat tu tak ada peluang untuk buat macam ni.....

dan lagi.....berduyun-duyun orang tu....adddooii...sumpah!cik chubby memang gila jelous bila tengok pic ni dalam paper...rasa macam nak koyak2 papaer tu smpai hancoq lpas tu rebuih bagi ayam makan sampai pengsan....x cukup dalam paper..ada pulak memeber FB yang dengan riang rianya menayang pic2 macm ni dlm fb dorang...oittt...!!!cik chubby cemburu tauu takk!!!

torres....!!!nak sign..!!!!pleaseee....!!

memang sakit hati tahap cipanzi la tengok pic ni.....rasa mcam nak jentik tangan dorang pun ada nih.....kan best kalau dorang datang main kat stadium batu kawan jer..(giler ke haper cik chubby ni...mau roboh batu kawan tu nanti kena serbu ngn peminat..)
tapi....
walau minat bagai gila pun...malaysia tetap di hati........tanah tumpah darahku..lantak la..kena belasah berapa kosong pon...kalau bukan anak malaysia sendiri nak sokong,sapa lagi kan....lagi pun..ni just plwanan prshabtan jer..x gugat ranking dunia okeyh....
apa yang penting...kerjaasammmaaa...!!!  belajar dari mereka yang dah berpengalaman ni....
dah...x mau nak cemburu2 dah....
nanti hati tak elok....
nak g sambung wat mnuskrip....

p/s : gambar dari encik google dan encik berita harian online..tq....




4 ulasan:

Niena Pengembara Ilahi berkata...

ehhh...
rebuslah pastu minum kertas tu hehe

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

memang tak ar sis..
kang nanti mulut x henti baca berita plak..
hehehe...

Dhiya Fariza berkata...

homagaaaad.

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

dhiya : hehehhe....sabar2...(^_^)