Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Isnin, Julai 25

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


lepas layan filem NUR KASIH kat youtube(tak sempat nak g tengok kt pawagam ler..)buka blog...tengok update2 terkini....jumpa entri abang ben...abang ben buat segmen lagi la...jom join laju-laju...

kritik la blog cik chubby ni ek...(^_^)

47 ulasan:

the fik's berkata...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

azam berkata...

menarik dah ni....tapi bolehla ubah sikit² lagi bagi byk sikit n3 ke apa ke....ok gak la

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. berkata...

opocot, terjatuh tergolek kat sini.. :) hihi,, mekasih sudi singgah komen kritik blog saya yang baisa ni. perkataan home ngan older post tu, mmg tamao tukar icon tomel ke? :) hiihii.. :) komen ni buat pop up la dear.. nampak kemas.. :) chat box ue wat la yg hide.. :) em, pastu, blog u berat taw dear. serious berat. lamabat load. em, next is, your list entry tu buat la dalam scroll ox. nampak kemas taw dear~ :) maaf golek lama2 kat sini.. kalaw nak tanya ape2 tentang nak kemaskan blog, jz komen kt blog or pm fb ok

cik najihah berkata...

tenkiu :)
blog da ok cume background blakang cm lambat nak kelua..
yg lain2 tu buat scroll box kat blog archieve lagi nampak kemas..
lagi 1 rasenye lagu dlm blog tu x payah kot sebab mostly pembace x suke :)

Farhah Azman berkata...

thanks sbb singgah blog sy td..:)

blog kamu pn cantik tapi sory la satu je nk ckp, gamba2 kat sidebar tu tak perlu la ltk byk2 eh..:)

tu je,keep it up n slmat berblogging..:)

along_ayyan berkata...

buat pop-up window la untuk komen. senang sikit. :)

http://missdamia93.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik Beskod berkata...

blog awak mcm berat sikit hehehe....

cbox tu kalau leh tukar g shoutmix la hehee

thanks singgah ya hehhe

Afiqa Dayana berkata...

em, rasenye mcm takde ape nk kritik . huhu
tpi klo comment ni buat pop-up lgi baik kot :)

Afiqa Dayana berkata...

em, rasenye mcm takde ape nk kritik . huhu
tpi klo comment ni buat pop-up lgi baik kot :)

TheMuks [SCC] berkata...

Hye awak SCC dtg sini ^_^ tengs dtg blog kita.
Blog comei tapi cuba letak divider diantara side bar tu wak? mesti awesome ;)

*sekadar pendapat xmo touching2 taw ~

N A T A S Y A ツ berkata...

saye dtg mengkritik pulak !
jeng jeng :DD

trime kasih sbb kritik sye punye blog yg x seberape tu.

kritik kan sye erk ?
urm, nmpk cntik da blog nye :D

tapi kan kak, klau shoutbox akak tu trapung lagi cun ! :DD

*sye da follow ;)

trime kasih sekali lagi.
maaf, sye bdk yg x tau pape tapi da memandai nak kritik org lak :D

(: gebangkembang :) berkata...

gambar-gambar kat sidebar tu cube buat scroll ^^

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

LuN@_aiDi berkata...

errr boleh ker kritik neh? hehehh tq kritik di belog sy(: belog kamu cuma pelu kurangkan gambar di side bar shj.. yg laen ok:)

faridah nazurah berkata...

blog ni dah comel tapi cuba kurangkan gambar2 di sidebar ye. kalau nak letak jugak, gunalah yg scroll ye. jom datng singga balik

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lia-De-Pinky-Leo berkata...

tatau nak kritik pe.. sbb sy pun x pndai sgt lagi.. hehe.. jez blog ni nmpak simple... hhuhu.. tq for visit my blog.. :)

**YaNa YassiN** berkata...

Follow dan kritik sini :

Blog simple & menarik,.. Nampak ok dah,...

http://yanayassin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss dynda berkata...

err..xde ape nk kritik, juz klo bole komen tu buat pop up lg cun. sng cket org nk komen :)

Umar Faruq berkata...

woahh.. idk why, header anda lme bnor nak loading.. hehe.. yang lain okay je.. :D

http://www.umarfaruq.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

maszull berkata...

slm...blog ni okay jer x ada apa2 yg mama nak komen well done dear..:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Myra Jay berkata...

Terima kasih sudi singgah my blog :)


Blog nie dah ok, cuma kat sidebar tu kalau boleh setiap satunya ada kotak masing2, baru nmpak jelas untuk setiap satunya..

Elih Japahar berkata...

blog ni dah nampak menarik..tapi cuma satu je nak kritik sikit, kalau boleh 2 atau 3 entry je dah memadai kat depan ni..hehe

Aliah berkata...

so far ok..keep it up
http://aliahhusna.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Sofea Lang berkata...

singgah balas.
cute header..
klu blh kan..text tu biar ad perenggan.lg nice..

nk tgk duit syiling baru thn depan?
http://sofealang.blogspot.com/2011/07/siapa-nak-duit-syiling-baru-siri-ketiga.html

WiE berkata...

nice blog.. simple dan cantik.. nak kritik sikit jew.. lebih cantik kalau kat front page cuma letak 2-3 entry jew..

ɀʉɱʁɩ berkata...

tlisan lau bley seragam kan..:)

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html#en

Aina berkata...

singgah kat sini pulak.blog adik pun ok.just nice tak serabut.

kak aina@LamanCahayaMata:)

C!k LaYLa PiPi GeBu berkata...

hye...cik layla singgah buat kunjungan balass...

blog awk simple..tak serabut..oklah...

putih...sejuk je mata memandang...
tapi link nak komen tu tak brpe nak jelass...
ehhehe..
itu sjeee..
terima kasih...

http://ciklaylapipigebu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Abdul Farique berkata...

blog ni menarik dah.. cuma home page 3 entry dah oke :DD

http://www.abdulfarique.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aimie amalina berkata...

bes2
heheh..dtg sini balas kunjungan =)

H.J berkata...

blog ni dah chubby da,,hehe

Mrs. Farhan berkata...

Header kasi lebar sikit ye. =D

Blog anda ringan.

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

c genk bah ne berkata...

genk tak banyak masalah ngan blog ne,ok je ,,simple n nice..

terima kasih kritik blog genk ya ^_^


Singgah sini tau
http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

1.ASYIK-ASYIK LAGU LUAR JE,CUBA LETAK LAGU POPULAR KAT NEGERI KORANG,,KAN BEST!!
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3.BUANG LAGU?MAAF YER,TAK NAK

kema berkata...

sy singgah ...tk sbb sudi singgah belog sy...

sy rase kalo cik tuka banground yg cute...bio nmpak lg kemas..hehehe

petuapakar berkata...

Pakar aka Hannah tot tot suke...


I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

Semut Senyum berkata...

tak sempat nak kritik semalam...
ape pun terima kasih .. nice blog... rasa tenang di sini.. =)

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

soei lmbt ea..

erm,ok aje blog ni..simple n xserabut..sng je loading =)

tq ke blog ea..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss epa berkata...

blog ni da okay da.thanks datang kritik blog sy. :)

Rahmah Ram Ram berkata...

Salam, terima kasih sebab sudi singgah dan memberikan komen yagn bernas...overall belog ni simple dan menarik saya suka dan yang penting senang nak load. Tahniah dan selamat berblogging.

bella berkata...

thnx datang blog bella . btw blog ni ringan lah . cepat load. simple nice :D

FareezVanFillers berkata...

blog sedap mate memandang

Atiqah Sa'ahiry berkata...

susunlah widget biar kemas..macam tiru kritikan orang je..ahha..opss

terima kasih tuan blog sudi singgah blog kita..ye...

happy blogging

tia fatiha berkata...

okey je . cuma takde background :( huhu . btw, thanks sudi singgah blog tia :)

Arif berkata...

okay je blog nye.kemas.putih berseri.ehehe

Cheq Sue berkata...

cheq sue datang balik ni...
blog ni dah okah...header nan cantik... tapi xmo tambah kaler2 ke? suci bersih aje ni..

Santri T.P.I.N.I berkata...

salam kunjungan...komen saya: blog ni putih mcm salji tapi tak sejuk jer...hu3 trm kasih sbb sudikomen dlm blog sy.

oli-go berkata...

salam..hai..nak kritik blog kamu...hmmm..ok je..hahahha..dah follow kamu...

aquatwins932 berkata...

hi hi.. ty ea komen blog saya tu ari.. sory sangat la ea sebab lambat reply.. saya terlepas pandang komen awak D: *dush* btw, nice, simple n blog yang ringan.. k je.. hepi blogging ^^