Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Sabtu, Julai 23

BEN ASHAARI CARI BLOGGER KREATIF..AKU UMPAMA


tengah layan filem ketika cinta bertasbih 2, stop jap..buka blog...wahhh..!!!abang ben buat segmen lagi..!!...jom join cepat...

cik chubby umpamakan cik chubby ni...


helaian kertas putih dan sebatang pensil,sebab..
cik chubby akan terus berjalan di atas muka bumi ini dan melakarkan sebanyak mana corak tentang kehidupan cik chubby.  suka,duka,gembira,resah,takut.  segalanya akan tercatat di situ walaupun rupanya tidak kelihatan.

pensil itu adalah cik chubby,dan kertas putih itu adalah bumi.  pensil itulah yang akan mencorakkan kertas putih itu menjadi satu lukisan indah.  begitulah diri cik chubby.cik chubby akan cuba mengindahkan bumi itu dengan kehidupan yang lebih diberkati.

amin...




16 ulasan:

H.J berkata...

saya nak jadi pen la utk miss chubby..blh ke?haha

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

H.J...bolehhh....sudi kewww??

putra_chabee berkata...

waaaaa,,kreatif erk.. =) singgah jap dari segmen BA..followed,, :)

http://mymuzikholic.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

zaeimah ismail berkata...

ramai yg umpamakan diri as kertas..

tapi..lain kertas,lain isinya...^^

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

putra..kreatif la SANGAT...dak tadika pon boleh buat kan...

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

zaeimah..ye kew..alamak..x pasan plak..bnyak sngt link...hmm..btol2..lain kertas lain jalan ceritanya...

harrazdani berkata...

umpama kertas putih dan pen laaa ni...betul jugak yer...setuju2..have a nice day

jom tengok harrazdani umpama apa plak.huhuh

http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

cik gege berkata...

kertas dan pensel ibarat irama dan lagu tak dapat deipisahkan...=)

Bro ahmad berkata...

selamat melukis dengan indah ya

http://www.trioseposen.com/2011/07/aku-seorang-blogger-umpama.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

harraz : hve a nice day..!!

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

cek gege..wah....btol2!

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

bro...tq...

Kaki Wayang berkata...

Nak kertas A4 buleh..dah habes kertas lah kat sini..hehehehehehe

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-ben-ashaari-cari_23.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

kaki wayang : hehhehe....buleh2..2 singgit..!!2 singgit..!!

bdk getah berkata...

terjah sini plak..
http://bdkgtah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html#

zarahanggun berkata...


ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ