Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Sabtu, Jun 18

SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI.


selamat petang...
hujung2 minggu camni..
boring plak...
 cik chubby cek email..
tup2 ada email dari blog...
ada jemputan untuk join segmen..

segmen pantun...
uih..mcam nak masuk meminang plak...
pantun ni unik sikit...pantun puji dri sendiri...
cik chubby nak try la satu...


 Ikan seludu di buat gulai,
Makan bersama sambal berlada,
Cik chubby gadis lemah gemalai,
bersopan santun berbudi bahasa.

uihh...
betul2 msuk lif tekan sendiri ni...
tpi...
just untuk sronokkan...
spe2 nak join...klik --->sini<---
pkul 11.59mlm ni dah tutup...


p/s : minta maaf klu ada yang tak puas hati dengan pantun tu...cik chubby saja2 ja...


8 ulasan:

NasZ berkata...

haha..lif ek? bkn bakul?

thanx sudi join..

jom terjah dan komen entry geng2 yang join segmen ni gak..

LIST SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

a'ah...sekarang naik lif dah...
hekhekhkhek...
wlcome...
thanks jgak sudi ivite to join...
insyaallah..
nanti I terjah okeyh...
(^_^)

سيتي عإيشه Aisyah berkata...

salam ukhwah fillah~ sy pun join segmen Abg Nasz gak..hehe~

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

salam ukhwah....
kita join rmai2..
tambahkan lagi saudara2 kita...

missunguviolet berkata...

hehe ! comel jek
jom terjah pantun ungu

http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-pantun-puji-diri-sendiri.html

...Minah BluR... berkata...

alahai... haha.. ni lg sorg pndai wat pntun... sedap bace

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

missunguviolet : comel apanya...mcam ke laut dah pon pantun tu...cik chubby nak g jejalan blog ungu ni...bersedia...

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

minah blur : hahah....pandai la sangat.....mcam lain dah bunyi tu....malu2..x best..anyway..tq...cik chubby nak g ronda blog minah blur ni....tnggu k...