Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Selasa, Jun 14

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI




selamat petang...
dah beberapa hari abang ben kita tak buat segmen2 camni...
akhirnya ada jugak...

ni top5 blog yang menjadi pilihan hati sekarang:

1.Blog mimi sya-sbab dia stdy kat UM...cik chubby x stdy sana..so boleh la cik chubby baca tntang dnia UM dia...hekhek..
2.blog miss wanie-antara blog plhan hati sebab dia slalu story psal crta2 yang mood lebih ke arah 'pasrah'..mmber dri form 1 smpai skrang nie...
3.blog zakaria sungib-memang jd pilihan la..sebab bnyak tips dnia pnlsan islam..yg kena dengan jiwa cik chubby yang sedang menulis ni..
4.blog kakak comel ni-suka crta2 dia yang sweet2 cam dia jgak....
5.blog cik elia kita la-sbab dia bnyak cerita...blog dia pon simple...korang mesti knal blogger nie...tak caya cuba tekan words yg warna purple tu...

dah ckup 5...so korang-korang yang rasa mcam nak join segmen ni...klik kat sini sekarang..!!! cepat2..!!! pukul 10 dah tutup...

26 ulasan:

TheMuks [SCC] berkata...

hye join jugak!! Jumpa awk kat belog MTT & BA .. banyak flower kat blog..sukee >,<

SoLy SoLicious berkata...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

shopping2u berkata...

singgah sni pulak :)

anem ahia berkata...

hi wassap2.... datang terus dari 5 blog pilihan hati yo...

http://sukedukeblog.blogspot.com

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

themuks(scc) : hye themuks...tq so much sudi jenguk blog yg x sberapa nie....nice tu meet u....cik chubby suka bunga...hekhek..

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

soly solicious : iye...tq..sudi intai2 blog baru ni...cik chubby dah terjah blog kamu....cantekk..!!!

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

shopping2u : gadis bunga(pic dlam bunga)...suka shopping ke ni?(^_^)..anyway...tq so much..coz sudi jejalan kat blog ni....cik chubby dah ronda2 kat blog kamu....nice..!!!

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

anem ahia : wassup gurlz...tq2...cik chubby nak terjah blog kamu ni...bersedia..!!!
tq sudi jenguk blog ni...

solomolo berkata...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Tengku Nizam berkata...

blog sy xde pon dlm list, hahaha

Lulu Caldina berkata...

ohho dah tau...
nak kena terjah satu persatu ni... :)

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

solomolo : tq.....

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

tengku nizam : nanti ada segmen mcam ni..cik chubby list blog kamu okeyh..(^_^)

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

lulu caldia : sedapnya nama....dah tau ek..ha...terjah cepat..follow skali...tq sudi intai2 blog ni...

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

salam perkenalan.. (^^,)
singgah sini pula...
nak tengok blog pilihan kat sini.. hee~

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

nak godek2 blog pilihan hati kamu spa erk ?..=)

zaty singgh sini walaupun lambt ..;P

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

izzat : salam pknalan...
jemputlah....hope happy bila view blog plihan cik chubby...

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

izzaty hedry : godeklah....tak lambat pon...selamanya terbuka untuk sesiapa saja...tq so much...
sudi ronda2 kat blog cik chubby...
nice to meet u...

Golden Rose berkata...

salam kenal....singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

golden rose : salam kenalan...singgah la...tq sudi ronda2 snie...nice to meet u....cik chubby baru nak g ronda2 blog kamu...

Zue Zoey berkata...

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

zue zoey : tq..!!!

Ninie Dora berkata...

ninie singgah sini..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

ninie dora : tq so much ninie....tomey la nama kamu...!!!nnti cik chubby g intai blog ninie okeyh....
^_^

syuwai berkata...

alamak.. blog aku tak tersenarai ke?? muehehehe ;p

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

syuwai : cik penggemar coklat..cik chubby senarai yang mna cik chubby dah lma follow dorang..nnti ada lagi, cik chubby snarai cik penggemar coklat keyh...!!
(^_^)