Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Selasa, Jun 28

banyaknya benda nak kena settle....


2 julai 2011..
sabtu...
family cik chubby ada rezeki lebih sedikt...
dan bercadang akan adakan kenduri arwah kecil2lan pada tarikh tersebut...

tak lama lagi...
lagi 4 hari...
dan...
semestinya banyak kerja nak kena settle sebelum tarikh tu...

-kemas rumah sikit...
-cuci2 yang mana patut...
-keluar pinggan mangkuk yang nak guna...
-kemas bilik sebab sis cik chubby balik bercuti...

paling cik chubby sakit kepala..
adalah...
*kena siapkan manuskrip novel yang dah seminggu lebih tertangguh....
fuuuhhh....!!!

nmpaknya cik chubby kena berjaga malam a.k.a jadi burung hantu la dalm 2,3 hri ni...
n tadi..
baru dapat memo...
yang mengatakan..
pada tarikh 2 julai 2011..
kawasan umah cik chubby x de elektrik dari pkul 10-6 petang...
amik kau...!!!

kenapa la..
dalam bnyak2 trikh yang ada..
time tu la dorang nak repair...
hmmm...
sian tetamu nnti la...

ok2..
x mo bebel bnyak2...
nak wat mnskrip jap...


p/ : menaip dlm keadaan yang khayal..sebab makan ais kacang yang sangat manisssss.....


4 ulasan:

K O R I E berkata...

KSian die.
2hribulan mrupakan trikh yg korie xnak jumpa klo bley.. grr

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

korie...huhu..tq..ada jgak yg kesian...npew xnk jmpa...ce cite..ce cite...(gurau2..)

MIMIE AIZA berkata...

waaa rajinnya buat menuskrip.. mesti dah lama buat :)

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

mimie,setahun ada la...(^_^)