Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Rabu, Ogos 8

Novel sulung cik chubby dah terbit dan dipasarkan!! Alhamdulillah...syukur Ya Alllah..Alhamdulillah...tiada kata lain yang terucap dalam hati selain kata syukur bila mendapat e-mail dari pihak penerbit bersama satu folder. Terbuka saja folder yang di kirim, cik chubby tersenyum lega dan melurut tapak tangan di muka bersama ucapan alhamdulillah yang berulang-ulang lafaznya. Alhamdulillah, cover novel cik chubby dah siap dan kata pihak penerbit akan dpasarkan dalam masa trdekat(tarikh cover dterima pada 27 julai 2012). hampir 20 hari, hari ni cik chubby dapat brta yang novel cik chubby dah berada di psaran. sekali lagi cik chubby terdia. terkesima! macam tak percaya!

tadaaaaaaa...!!!!!


SUPER HAIDAMA! 


novel tarbiah untuk awal remaja. pengisian yang penuh dngan ilmu, penggunaan tatabahasa berpandukan bahasa melayu tinggi(sangat mencabar bila perlu menggunakan tatabahasa mengikut standart dewan bahasa dan pustaka), teknik2 sains yang baru dan menarik. syukur alhamdulillah..terima kasih buat warga kerja Galeri Ilmu Sdn.Bhd di atas penerimaan manuskrip ini. walaupun beberapa kali dikritik dan diulang edit hmpir stahun..akhirnya, manuskrip ini diterima untuk dibukukan. terima kasih jugak buat sepupu yang terlalu banyak membantu dalam menghasilkan karya ini, Puan Nurushamshi Saidin(Nurulsham Saidin-Dingin Salju Indiana)..jasa kak tak terbalas...hanya Allah yang dapat membalasnya. terima kasih jugak buat sahabat2 yang memberi nasihat dan sokongan terutama dikala cik chubby frust tertonggeng sebab manuskrip kena edit kemabali..buat abang apit..tq..bnyak support adik..abang jat..tq jugak bnyak bgi drongan...kakak, walupun x bnyak bicara n tak pernah bertanya tentang bidang adik..adik tau kakak brminat nak tau..tq jugak sbb mmahami..dan paling penting..tq buat abah n mak sebab restu bidang yang adik ceburi ni..(mereka tak tahu kwujudan blog ini...dan mreka tak tahu kata2 ni smua cik chubby luahkan di sini shaja) walaupun pulangannya mungkin tak berapa 'ramai' macam bidang pkrjaan lain..tapi kepuasan dan mnat itu lebih penting, disulami dengan keikhlasan untuk melakukan sesutu perkara....semoga apa yang cik chubby lakarkan dalam karya di atas dpt mmberi manfaat kpada pmbaca. doakan karya cik chubby dterima msyarakat...dan doakan juga cik chubby mampu meneruskan bidang penulisan ini dngan brjaya dan sabar.

terima kasih buat semua yang mendoakan!

p/s : nama pena cik chubby adalah Qisha Nur'ain...sngaja tak nak gunakan nama sbnar..biarlah krya cik chubby yang ppular..cik chubby x selesa nama cik chubby popular dri karya..huhuhu...!!2 ulasan:

Jamilah Mohd Norddin berkata...

Tahniah dengan kelahiran novel sulung awak.

:)


semoga selepas ini lahir novel seterusnya.

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

tq jamilah...amin. doa2kan ye :)