Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Jumaat, Februari 17

berjimba dengan rakan2...


hari jumaat yang tenang dan damai...!!!!hari ni mood cik chubby kmbali (+)..x mcm kmrin dah...mqoyan smacam jer...tu sume gara2 orang yg x pnh pkirkan prsaan orang lngsung...lega rasanya bila dpt lpas semua rasa...rsa body sngt rngan...wallaaauuupuunn...ok2..hari ni mood ceria...so story mori pon nak lah ceria..cik chubby nk crta tntang aktviti cik chubby spnjang cik chubby hilang dari menghupdet belog ni..sbnarnya cik chubby x g mna2 pon...adae jer...(ayat mcam busy je kan mula2 tu..)tapi itulah...kengkangan waktu dan virus baloq liat mnyerang....mmber2 plak skrang ni ngah cti sem..apa lagi....berjimba beramai2 la sbulan nie..errkkk....sbulan skali jer kot...sembang mcam kuar hari2...hihikhikhik....CNY baru2 ni...cik chubby n da geng kuar berjimba...ambbooii...cina yang raya..kitorang yang celebret lebih2...kitorang g main bwling..then g makan2 jer....boleh than rmai la yg join...8 orang...(ramainyer...:p)..ikutkan rmai lg yg nk join..tap mmndangkan ada yg ngah otw balik umah dari kolej..ada yg flight mlm..so..trpksa brputih mata...story pnjang pon x guna..meh cik chubby letak pic ckit tntang aktvti hri tu k...


tngh tnggu mkanan smpai...muka msing2 dahaga lpas main bwling...

taraa...tom yam campur dah smpai...nmpk merah kan..tapi rasa dia x sehebat wrna tu pon...x pdas..orang ckap..x kick sngt...

ikan siakap stim..yg ni menu untuk sapa yg x mkn seafood..trmsuk cik chubby...rmai plak yg alergic seafood hri tu....tapi klau dah mknn trhdang dpan mta dngn prut yg lapar..x kira alergic ke tak...sebat smpai hbis...

ni antra yg join...nmpk 6 orang jer...sbnarnya 8..sorang x nk bgmbar..low prfile la sngt..lagi sorang ngah amik pic..hahaha...dia sorang jer dak laki yg join...so,tlong amik pic dak2 pmpuan k....

kitorang makn kat rstoran Route 69,Bandar Perda...not bad la rstoran stu...wifi pon ada...tmpat pon slesa..x bsing sngt...kitorang smpai trus jadi bsing....hahha..nmpk sngt msing2 mlut becok...hbis mkan suma pakat nak blik...dlm kol 8 mlm suma balik umah..cik chubby sampai2 umah..bsuh muka,solat mghrib..tiba2 abng cik chubby ajak g carefour jap..uih..peluang nie...peluang nak paw dia soh byaq...blik tu plak cik chubby n fmily ready nk g kolam air hangat ulu lengong kat baling...part ni cik chubby malas nk crta..sngt mnyakirkan hati...ok2...cik chubby nk out..nnti jmpa lagi k.

p/s:words buka lma dah...menaip blom lagi...


2 ulasan:

biela bell berkata...

bestnya dpt jmpe kawan2..huaaaa :')

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

biela....best sanggattt....hlng skjap mslah yg bsrabut dlm otak time tu..anyway..thanx sudi jnguk belog nie...:)