Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Khamis, Februari 16

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?


ohh!!!serius lama x join segmen abang ben...last join thun lpas bulan puasa....tudia...nampak sangat malas nk update...heheh..bukan malas nk update..kengkangan waktu...ok2...sape nk dapt kwan2 baru...jom join segmen otai kita nie...rugi kot sapa x join....

sebab apa cik chubby nak blog ni diritik?
-sebab cik chubby ni dak bru blajar nk msuk dnia blog...so yg mna x kenan kat mata blogger2 tu..silalah kritik..boleh cik chubby buat yg mna patut....

silalah terjah..nnti cik chubby g terjah blog lain2 k..!

16 ulasan:

:: Cik Nur :: berkata...

balas kunjungan...

blog ni ok...cuma...cumaaa... kalau buat entry, bagi ade perenggan sikit..haa..barula best bace.. :)

jgn mara daku ye..

follow back.. :)

nanieybarnieylurviey berkata...

space kiri kanan byk sgt kosong.. lebatkan kt template designer.. hehe

erk.. ok nnti akan ubah petak komen tu.. btw thanks :)

Mish Apple berkata...

Letak button follower kat sidebar kasi loading blog laju .

miSs tyNa berkata...

panjang sangat enti tu .. tak semua pembaca suka baca yg panjang2 kan ^^

apisv2 berkata...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Kyra Hizrina berkata...

sidebar awak pnjg sgt...gmba2 yg kat tepi tu buat dlm scroll atau yg auto gerak tu..

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pamie berkata...

hurm..kalau boleh letak warna putih pada body background sebab tulisan kaler dah hitam :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

e-Zo94 berkata...

blog lambat load..

gambar2 kat sidebar maybe tak perlu kot :D

jangan mare

tapi saya dah follow blog awak ni :D

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Diera Tekikushika berkata...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use berkata...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily berkata...

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

btw, shoutbox tu dh boleh remove n ganti lain..macm mengganggu je..=)

Fadzmie Mohamad berkata...

Overall design, okay. Cuma part sidebar tu, boleh kurangkan widget gambar. Boleh guna auto-scroll box untuk letak gambar2 tu. Yang lain, okay. ;)

[fArAh aLiAs] berkata...

kunjungan balas Farah Alias dari segmen BA. thanks sudi kritik blog saya :)

kritikan utk blog ni:- kalau boleh jangan letak banyak sangat gambar. loading lambat.

ouh, jemput join segmen FA pula:- http://coretanharapan.blogspot.com/2012/02/segmen-farah-alias-my-blogger-idol.html ..

thanks..!!

deno berkata...

hye... deno datang dari blog abg ben... deno folow sini okeh...:)

natasyapink berkata...

datang nak krtitk..

kalau tabung tu jgn letak marquree bole sbb nty susah org na klik..
btw done klik ur tabung..

jangan lupa kriti blog kte pulak kay..

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

twynzshophouse berkata...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html