Pengikut

Jumlah Paparan Halaman

my day....

Daisypath Happy Birthday tickers

Ahad, September 23

~~~~~~ HAPPY BIRTHDAY TO....~~~~~~CIK CHUBBY...!!!!


yang ke.....pndai2 la korang cari ^_^...

hah..nampak...lama tak update blog..sekali muncul..bajet hots..!!! siap wish untuk diri sndri lagi...so syok sndri..hahaha....siap ltak pic lgi....transformasi cik chubby..daripda muka 3 segi..sampai ke kembang semangkuk pnya acuan...ngeri plak cik chubby...ni baru 5 tahun pnya perubahan....kalu 10 tahun??20 tahun lagi??? gasaklah..itu pun klau masih dipanjang kan umur....
okeyh..saja mencelah..pdahal tengah dok sambung wat mnuskrip novel baru...hahahah....

Ya Allah, aku memohon kepada-Mu agar Engkau menjadikan sebaik-baik umur kami pada akhirnya, sebaik-baik amal pada penutupannya, sebaik-baik hari-hari kami adalah saat bertemu dengan-Mu. Aku memohon kepada-Mu agar Engkau menjadikan kuburan setelah berpisah dengan dunia, sebaik-baik tempat tinggal kami, luaskanlah liang lahat kami, dan rahmatilah saat kami menjadi rendah pada waktu menghadap-Mu saat hisab, tetapkanlah kaki-kaki kami di atas shirath, selamatkanlah kami dari kesusahan hari kiamat, putihkan wajah kami pada hari dimana wajah manusia ada yang putih dan ada yang hitam.Aku memohon kepada-Mu kenikmatan yang tak terputus-putus, mata yang sejuk yang tidak terputus-putus, aku memohon kepada-Mu untuk dapat melihat wajahMu, dan kerinduan bertemu dengan-Mu. Aku memohon agar Engkau mensucikan kerusakan hati kami dengan taubat, dan menyatukan hati kami dalam keadaan takut kepada-Mu, dan memberi kami pemberian yang besar yang dapat memasukkan kami ke dalam surga, tempat yang aman.. Amin.


Ya Allah, kepada-Mu aku beribadah dan untuk-Mu kami shalat dan sujud. Kepada-Mu kami menuju dan bersegera. Kami mohon rahmat-Mu dan takut akan azab-Mu, sesungguhnya azab-Mu menimpa orang-orang kafir.

Ya Allah aku memohon perlindungan kepada-Mu, kami meminta ampun dari-Mu, memuji-Mu dengan kebaikan, tidak kufur kepada-mu, tunduk kepada-Mu dan mencabut siapa yang kufur kepada-Mu.. Amin.


Tiada ulasan: